Poradna Polar H7 Bluetooth

Autor: Petr-Feďor | Vloženo: 22.07.2014 000 22:19 | Témata: Poradna Polar H7 Bluetooth

Petr-Feďor

Petr-Feďor

Váha - velikost

Jak se s tím cvičí fitnes. Není měřič težký a neklouže dolů? Nebo mě napadá při cvičení na podložce - netlačí do hrudi (např. v leže na břiše) Moc Děkuji.

  • 23. července 2014 - Oficiální zástupce obchodu PolarShop ®

    Dobry den, hrudni pas neni tezky ani nepada - podle
    obvodu hrudniku si muzete prizpusobit jeho delku, respektive jeho utazeni. Poznamenam vsak, ze mereni tepu, tedy rizeni zateze je vhodne pro vytrvalostni sporty jako je napriklad beh,kolo, brusle, bezky atd. U aktivit jako je cviceni typu aerobik, zumba ci protahovani se na zinence ztraci mereni tepu svuj vyznam - pri techto aktivitach nemzute zpomalit. odpocinout nebo zrychlit. Vysledkem je pak pouze to, ze mate zaznam tepu, jehoz vysledek nemuzete ovlivnit. Tj, nemzute tempo cviceni prizpusobit napr. pro redukci hmotnosti nebo zlepsovani vykonnosti.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr-Feďor

      23. července 2014 - Petr-Feďor

      Dekuji za odpověď. Měřič tepu bych využil u fitboxu a fitnes. Potřebuji jen upřesněni tep. frekvence pro ukazatel v Zónách. A mozna i zpřesnění vypoctu spalování. Tempo je u toho dost proměnlivé takže se to snad využije. Hodinky s hrudním pásem už mám, ale překáží mi do rukavic a dostavaji dost zabrat při bušení do pytlů. Chci zařízeni které se spoji s telefonem či tabletem a ten mohu nechat ležet např. na okně. Snad neudělám chybu když to koupím. Je tam víc zájemců o to, takže to musím vyzkoušet.


    • PolarShop ®

      23. července 2014 - Oficiální zástupce obchodu PolarShop ®

      H7 měří do vzdálenosti až 60 metrů otevřeného prostoru. V praxi jsou uživatelé, co jdou například na tenis a telefon mají v tašce na lavičce - tam jim probíhá záznam. Toto dobře funguje ve spojení s iPhone nebo iPad, telefony s Android vzhledem ke své rozličnosti a nedokonalosti to umí jen na některých typech telefonů.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.