Poradna Polar H7 Bluetooth

Autor: | Vloženo: 26.10.2016 000 19:06 | Témata: Poradna Polar H7 Bluetooth

Polar H7 + Polar Loop + smart phone

Dobrý den, už dříve jsem používala Polar FT7, byla jsem spokojená, jen jsem toužila po celodenním přibližném monitoringu + na trénink měření tepovky. K Polaru Loop, kterám jsem FT7 nahradila, jsem dokoupila pás H7. Společně to pěkně fuguje, když opomenu, že se automaticky spustí start, jakmile se zařízení spárují....

Dotaz, na který bych se ráda zeptala, je následující: Lze H7 použít zároveň s telefonem i monitorem aktivity Loop? Mně to totiž nefunguje a vždy jde jen jedno (začala jsem používat i aplikaci Polar Beat, ale mám oblíbené Endomondo). Jde mi o to, aby aplikace měla všechna potřebná data - tzn. i tepovou frekvenci, protože náramek Loop s následným převedením do aplikace Polar Flow nemá zase informaci o vzdálenosti, ráda bych totiž propojila všechny benefity.

Díky za rady a tipy :)

  • 30. října 2016 - Oficiální zástupce obchodu PolarShop ®

    Dobrý den,
    měření tepu současně na dvou zařízeních s BlueTooth SMART není v tomto případě možné. Malý typ: výsledky měřené do Flow je možné převádět skrz mobilní aplikace. Tzn. např. z Endomonda můžete výsledek měření dostat do Flow deníku nebo obráceně. Tyto převodní můstky neumí přenášet data monitoru denní aktivity. Pavel Šácha, Prodej, servis POLAR.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Katka

      31. října 2016 - Katka

      Takže asi toho dosáhnu jen tím, že vyexportuji data z jedné aplikace a nahraji je do jiné, že, Protože propojení aplikací je možné jen s Google Fit...

      Když to tedy exportuji a importuji, propojí se mi stejný trénink a doplní se o chybějící údaje? Spíše se domnívám, že tam budu mít 2 různé, z toho jeden bude se vzdáleností a bez tepové frekvence a druhý naopak.

      dekuji


    • PolarShop ®

      31. října 2016 - Oficiální zástupce obchodu PolarShop ®

      Dobrý den,
      ano, v takovém případě vzniknou 2 záznamy. Nehodící se dají ručně vymazat.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.