Nejnovější recenze ze sekce Hrudní pásy
Pracuje na 100%
K tomu není co psát, funguje jak má.
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za nákup i pěkné hodnocení. Těšíme se na další spolupráci.
Přejeme Vám hezký den!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
je tam sice uvedeno analog, což je systém přenosu starších modelů, ale není uvedeno, že nepracuje se všemi staršími typy testerů, např.Sigma BC2006, potom pracně zjišťujete, že snad byl i nějaký DTS systém?
- Funguje
Funguje skvěle
- zatím nevím, mám krátce
- Pouzitie ak je snimanie udajov do hodiniek z ruky neefektivne. Pri plavani alebo hodinky umiestnene na biku alebo hodinky na vetrovke v zime.
- perfektně funguje s Garmin hodinkami
- sám se zapíná a vypíná při spuštěné aktivitě a tím šetří baterii
Hrozný manuál, to hlavní, jak spustit používání hrudního pásu, tam chybí. Naštěstí mě pomohli v obchodě.
- Pás dobře sedí na těle a měří líp než ten první model od Garminu co jsem měl..
- Možnosti přichycení k řídítkům
- Možnost montáže držáku na kameru (Go Pro)
- Design - dobře to vypadá
Vše v pořádku rychlá domluva.vsem doporučuji
Výborné splňuje co potřebuji :-)
- nefunguje
- pohodlny
- drzi na miste, nesjizdi
- snadno nastavitelny
- vysila jak ANT+ tak i BT (mozno sparovat i s mobilem)
Ve vzdálenější poloze od veslovacího trenažeru se ztrácí signál - čili při cvičení načte každý druhý puls. Pokud je člověk blíže trenažeru, problém není.
- Zatím použito krátce. Bez problémů funguje.
Od té doby, co má manžel tento bederní pás, nebolí ho záda! Je nadšen! Bude mu 60 a pracuje manuálně! A po dlouhé době opět bez bolesti! A bez injekcí! Supeeer!
Funkční.
- Snadné auto párování, paralelně ve 3 apkách, má vlastní chip a SW a updaty firmwaru
- Funguje to
- Je potřeba navlhčit spodní stranu
- Vcelku špatně se zařízení vyndává z pásu (je to myslím potřeba vyndat, jinak by to spotřebovávalo baterku)
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »