Nejnovější recenze ze sekce Hrudní pásy
- Malý, přesný - skvělá alternativa k hrudnímu pásu.
- Skvěle sedí, při běhu o něm ani nevím.
Zatím jsem plně nevyužil,ale funguje bez problémů
- funguje jak má
- bt spojení nevypadává
- horší systém upínání pásu
- pitomé spouštění nandání na pás
- kryt baterie byl u předchozího systému výrazně lepší
- Výrazně levnější alternativa
Používám se senzorem Garmin, zatím se neobjevil jediný problém. Kvalita zpracování podobná, funkčnost 100%, není si na co stěžovat.
Používám již Polar 4 roky, jsem s ním spokojený.
- Hrudní pás neklouže na těle
- Více se mi líbil způsob zapínání, který má můj starý hrudní pás.
Přenos dat do aplikace Strava bez problémů - Stravu není nutné vůbec na mobilu zapínat a vše včetně časů se automaticky přenese, přenesené tepy sedí.
Přenos tepů do aplikace RunKeeper (iOS) nesedí - tepy jsou tam velmi podhodnocené (místo maxima 172 ukáže maximum 138).
- Novšie vyhotovenie ako pôvodne
K běžeckému trenažéru jako dárek . Spokojenost.
- Je jen nepatrný rozdíl mezi F5 a tímto pásem. Když jsem jel do kopečka, tak jsem to sledoval a F5 měli zpoždění o 1-2 uderu za minutu. Pás oproti F5 ze začátku reaguje rychleji a F5 má menší zpoždění. Mám to spárované G.Montána. Není to, ale nic katastrofálního.
Velice pohodlný a přesný přístroj. využívám ho i s MYSASY
- Velice jednoduché použití
- Někdy horší přenos signálu (nutnost navlhčit snímací elektrody)
Reakce obchodu FITHAM
Dobrý den, dovolím si jen informaci, u všech hrudních pásů všech značek je podmínkou správné funkčnosti navlhčení snímacích elektrod, je to uvedeno i v návodu k obsluze. Hezký zbytek dne, Fitham.cz
Používám Sigma ROX6, jiná cesta nevede
- snadné použití, spolehlivpst
Pás používám při běhání.Překvapilo mne,že o něm v podstatě ani nevím,na tělo je příjemný,neklouže a nikde netlačí.
- dělá přesně to, co má
- Dobře drží na těle
- Zdá se bytelnější - budoucnost ukáže, předchozí verze byly spotřební zboží, ale to je u všech značek stejné
- Schopnost měřit tep ve vodě jsem ještě neměl možnost vyzkoušet
- nízká hmotnost, pohodlný
- funguje
Dárek k veslovacímu trenažéru.
Splňuje očekávání.Lehký, na těle není ani cítít.